понеділок, 11 січня 2010 16:41

Причиною смерті Майкла Джексона офіційно визнано вбивство

Причиною смерті Майкла Джексона офіційно визнано вбивство

Офіційне свідоцтво про смерть короля поп-музики Майкла Джексона опубліковане в Інтернеті. У графі "причина смерті" документа написано "вбивство".

Майкл Джексон помер півроку тому, а розслідування його смерті продовжується. Раніше було відомо, що свідоцтво про смерть співака було заповнене зі слів його сестри Латойі Джексон. У документі тоді не була вказана причина смерті артиста - у відповідній графі стояло слово "відстрочено".

У графі "рід занять" такого документа було написано: "музикант", а в графі "сфера діяльності" - "індустрія розваг". Расова приналежність Джексона визначена як "чорний", сімейний стан - "розлучений". Як місце проживання сестра співака вказала не орендований маєток, де жив Майкл і звідки його забрала бригада "швидкої допомоги", а будинок його батьків.

В кінці минулого тижня поліція Лос-Анджелеса офіційно закінчила розслідування смерті Майкла Джексона. Справа повинна бути передана до суду протягом декількох тижнів. Крім того, джерело американського порталу "TMZ" заявило, що лікар Конрад Мюррей може бути звинувачений в скоєнні злочину. Якщо це станеться, то Мюррею загрожуватиме тюремне ув"язнення.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер від серцевого нападу 25 червня. Незабаром після цього лікар Джексона, Конрад Мюррей, зізнався, що дав співакові сильнодіючі ліки всього за декілька годин до його смерті. За словами Мюррея, він зробив Джексону ін"єкцію пропофола (знеболюючого препарату - ред.), що, на думку слідства, і стало причиною серцевого нападу, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Причиною смерті Майкла Джексона офіційно визнано вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути