понеділок, 19 жовтня 2009 13:16

Нелюди вирізали дитині очі і викинули її на поживу собакам

Нелюди вирізали дитині очі і викинули її на поживу собакам

Лікарі продовжують боротися за життя 7-річної Інни, знайденої на околиці Донецька з численними ранами.

На сьогодні крім першої версії про напад на дитину собак висунута друга - про напад людини.

Перехожі звернули увагу на гарчання 10 собак, які тягають якийсь мішок з ганчір"ям. Лише підійшовши ближче, вони зрозуміли: це не мішок, а понівечена дитина.

Як першу й основну версію події правоохоронці висунули напад бродячих тварин. Проте вже наступного дня лікарі, які оперували дитину, заявили про десятки колото-різаних ран, виявлених на тілі дівчинки. Більш того, у дівчинки проколоті очі.

"Вона в глибокій мозковій комі, стан критичний. Зараз важко про щось говорити, - повідомив Іван Журило, професор кафедри хірургії дитячої обласної клінічної лікарні. - Співробітники нашої інституції давно не відчували такого жаху. Більш як три години бригада ургентних хірургів ушивали ці поранення".

"Нам повідомили, що коли дівчинку виявили, її рвали на частини здичавілі собаки. Така і попередня версія слідства. Але повірте, після огляду в мене, як і у всіх колег, склалося інше враження. Так, ми не виключаємо нанесення вторинних ушкоджень тваринами, але проникаючі колото-різані поранення грудної порожнини, очних ям, обширні гематоми і різані рани кінцівок свідчать про те, що над дитиною знущалася "тварина з верхнього ступеня еволюційної драбини". Людиною його назвати не можна! Найпевніше, після садистських знущань тіло дитини викинули на поживу собакам. Наявний кримінал", - упевнений лікар.

Двоповерховий багатоквартирний будинок, у якому живе сім"я маленької Інни, стоїть на самому краю міста. Відразу за ним починаються чагарники і дачні ділянки. Подвір"я з двох сторін обгороджене кам"яною стіною, а з третьої вишикувалися в ряд комори мешканців. Саме за ними, на стежці, що веде до дач, і виявили дівчинку. Від її будинку відстань по прямій 30 метрів, тому неможливо було не почути крики дитини, яку гризли собаки.

Інна часто гуляла сама, граючи із собаками та котами. Її вітчим випиває, а в мами на руках ще 5-місячний син. Мати дізналася про трагедію від міліціонерів і вчительки дочки.

Досвідчені криміналісти-психологи говорять, що саме таких дітей, котрі гуляють самі, обирають як жертв маніяки.

Напевно, виколоті очі дівчинки і той факт, що її знайшли напередодні дня народження Андрія Чикатила, який усім своїм жертвам виколював очі, - це не простий збіг. Відомо, що серед маніяків є ті, хто наслідує своїх "прославлених" попередників.

Тим часом, городяни почали мстити собакам. Першими взялися за рушниці сусіди Інни. Вже ввечері того дня, коли знайшли дівчинку, в окрузі лунали постріли. Стихійні розправи над собаками відбулися і в інших районах міста.

Бродячих собак тут дійсно розвелося багато - дачники часто кидають вихованців напризволяще, і ті збиваються у зграї. Вони нападають на домашніх котів і собак, а кілька місяців тому навіть розідрали козу на одній із дач.

Як повідомлялося, 16 жовтня в Пролетарському районі Донецька бродячі собаки напали на 7-річну дівчинку, нанісши їй множинні рани.

За матеріалом "Комсомольська правда в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Нелюди вирізали дитині очі і викинули її на поживу собакам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути