Ексклюзиви
середа, 17 червня 2009 19:47

Бійцівський пес погриз трьох людей

Увечері 14 червня до Львівської міської дитячої лікарні привезли 15-річного Юрія Вальничка. Хлопця, його 57-річну бабусю Оксану Пущаловську та сусіда Володимира Лісового покусав собака породи стаффордширський тер"єр.

Вальничок із товаришем В"ячеславом Лісовим гуляли у дворі будинку на вул. Донецькій у Львові. Там мешкає Пущаловська.

— Із вікна квартири на другому поверсі виглянула жінка, — згадує Юрій. — Сказала всім сховатися. Діти побігли до "волги", що стояла в дворі. Коли з будинка вибіг пес, ми зі Славіком ще не встигли сховатися. Собака почав хапати за руки. Вкусив мене в чоло біля правого ока. Я копав його ногами. Прибіг сусід — пан Володимир. Ударив собаку чимось важким по голові. Пес повернувся, побачив мою бабцю, вхопив за ногу. Лісовий намагався приборкати його. Той кусався. Із натовпу Володимирові кинули ножа, й чоловік убив тварину. Потерпілих відвезли до лікарні.

Юрію щодня роблять перев"язки. Пущаловську прооперували, рани були глибокими. Лісовий відмовився від госпіталізації. Потерпілі написали заяви до Шевченківського райвідділу міліції.

— Власників собаки я не знаю. Сусіди стверджують, що це малоадекватні люди, — обурюється мати Юрія Галина Вальничок, 35 років. — Вони не мають жодних документів на пса. Йому не робили прививки проти сказу. Тепер стверджують, що то не їхній пес. Дали номер телефону нібито справжньої господарки собаки. Та жінка запевняє, що тварину купили у неї півроку тому. Де знайти винного? Міліціонери відмовляються реєструвати заяви, не дають направлення на судмедекспертизу.

Зараз ви читаєте новину «Бійцівський пес погриз трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути