Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2009 17:01

Винуватець резонансного ДТП в Криму відкупився від в"язниці

Винуватець резонансного ДТП в Криму відкупився від в"язниці
Син депутата міської ради Сімферополя Йосипа Файнгольда Віталій відшкодував моральну шкоду потерпілим в ДТП за його участю, яке сталося 16 вересня минулого року. Файнгольд відшкодував моральну шкоду у розмірі 500 тисяч грн. доньці загиблої мотоциклістки Ганни Мішуткіної, яку суд визнав потерпілою у справі. В той же час батькові загиблої мотоциклістки Олександру Гоппе за час процесу син депутата відшкодував лише 125 тисяч грн із запитаних 500 тисяч грн.

Чоловік загиблої мотоциклістки Денис Мішуткін, який представляє в суді інтереси своєї доньки, підтвердив, що претензій до підсудного більше не має, тоді як Гоппе клопотав про відшкодування йому моральної шкоди в повному об"ємі.

Мішуткін в коментарі журналістам відзначив, що не наполягає на тому, щоб Файнгольда позбавляли свободи, внаслідок того, що підсудний виконав всі дані обіцянки. Батько винуватця ДТП після засідання заявив, що його син хворий на гепатит, у нього руйнується печінка і йому необхідний постійний догляд. Тому він попросив поблажливості у суду. Наступне судове засідання призначене на 14 жовтня.

***

Як відомо, 16 вересня минулого року в Сімферополі в результаті зіткнення мотоцикла Suzuki з автомобілем Bentley загинула 25-річна водій мотоцикла Ганна Мішуткіна. У загиблої мотоциклістки залишилася п"ятирічна донька.

23 липня в Залізничному суді Сімферополя пройшло судове засідання у справі Віталія Файнгольда, в ході якого він визнав свою провину. 25 вересня державне обвинувачення в суді за фактом дорожньої аварії попросило для обвинуваченого покарання у вигляді позбавлення свободи строком на 6 років і права керування автомобілем на 3 роки, повідомляє Е-Крим.

Зараз ви читаєте новину «Винуватець резонансного ДТП в Криму відкупився від в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути