четвер, 18 вересня 2008 13:44

Свідок резонансного ДТП: Bentley рухався зі швидкістю 250 км/год (ФОТО)

Свідок резонансного ДТП, що сталося в Сімферополі в ніч на 16 вересня, заявила, що водій Bentley, що збив на смерть 25- річну дівчину на мотоциклі, рухався зі швидкістю приблизно 250 км/год.


Близька подруга загиблої дівчини Лєнура розповіла, що поруч із Ганною на другому мотоциклі їхала її подруга Лєра.

"Вона нам розповіла, що Bentley мчався зі швидкістю не менше 240-250 км/годю, а не 60, як стверджують Файнгольди (за кермом Bentley перебував 24- річний Віталій Файнгольд - син депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда - ред.)", заявила подруга загиблої Ганни Мішуткіної.

За її словами, вони просто хочуть уникнути відповідальності. "Ще говорять, що нібито вона їхала по місту, піднявши мотоцикл на заднє колесо. Такого не було", розповіла подруга.

Водночас, батько водія Bentley мільйонер Йосип Файнгольд висунув свою версію ДТП.

"Мій син Віталій їхав 60-80 км/год, не більше. До того ж він рухався по своїй смузі. Він і не міг їхати на більшій швидкості, тому що зупинявся недалеко від місця аварії на світлофорі. Був тверезий. Мотоциклістка його не пропустила й не розрахувала, що складалася небезпечна ситуація", розповів батько Віталія.

"Я не збираюся виправдовувати свого сина, а говорю так, як є насправді . Якщо виявиться, що він винний, значить - винний. Я вже був у рідних Ганни, хочу допомогти їм з похоронами", додав Йосип Файнгольд.

Як повідомляється, у ДАІ поки що утримуються від коментарів, заявляючи, що слідство триває.

Сьогодні ж удень у Сімферополі поховають 25- річну Ганну Мішуткіну, що у районі залізничного вокзалу на своєму мотоциклі загинула під колесами Bentley. Як повідомили близькі друзі загиблої дівчини, її п"ятирічна дочка Єва ще не знає про смерть мами.

Крім того, сьогодні в Сімферополі байкери запалять свічки на згадку про Ганну Мішуткіну. Дівчина була відома в байкерських колах як Нікіта. На похорони попрощатися з нею приїдуть байкери з багатьох регіонів України.

Як повідомила одна з учасниць байкерського руху Криму, свічки на згадку про дівчину, що розбилася на мотоциклі, запалять у четвер ввечері в Сімферополі в районі залізничного вокзалу, де відбулася аварія, і на головній площі міста - площі Леніна.

" В районі залізничного вокзалу зберуться близькі та друзі Ганни, а на площі Леніна планується більш масова акція: будуть мотоциклісти та люди, які співчувають", повідомила байкерша.

Нагадаємо, вчора вночі в Сімферополі сталося ДТП за участю трьох автомобілів і мотоцикла, у результаті якого загинула 25- річна дівчина - водій мотоцикла.

Як повідомляє ДАІ, близько 2:40 ночі на повороті з вулиці Гагаріна на вулицю КІМ автомобіль Bentley, що рухався з боку площі Московської, врізався в мотоцикл Suzukі. У результаті ДТП, водій мотоцикла - 25- річна дівчина загинула на місці, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину « Свідок резонансного ДТП: Bentley рухався зі швидкістю 250 км/год (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути