Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 15:00

Bentley родича депутата після аварії (ФОТО)

У Сімферополі сьогодні вночі сталася аварія за участю трьох автомобілів і мотоцикла, в результаті якої загинула 25-річна дівчина – водій мотоцикла.

Як повідомили у прес-службі Управління Державтоінспекції в Криму, ДТП сталося в районі залізничного вокзалу близько 3-ї години ночі.

Мотоцикл "Сузукі" здійснював поворот, коли в нього врізався автомобіль Bentley, що рухався назустріч. Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, повідомили в ДАІ. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями: Daewoo і Geely.

Дівчина-мотоцикліст дістала травми, несумісні з життям. Водій Bentley - 24-річний житель Сімферополя - госпіталізований зі струсом головного мозку.

За даними джерела УНІАН, за кермом Bentley перебував родич депутата Сімферопольської міської ради від партії "Союз" Йосипа Файнгольда.

"Вину кожного учасника дорожньо-транспортної пригоди буде встановлено під час додаткової перевірки", - повідомили в правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «Bentley родича депутата після аварії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути