неділя, 04 жовтня 2009 16:55

Син одеського депутата розбив "Bentley" (ФОТО)

В Одесі в п"ятницю, 2 жовтня, сталось ДТП за участю "Bentley" і "Subaru Forester". За деякими даними, за кермом першої машини був син високопоставленого чиновника.

Під час аварії постраждали жінка і дитина, які знаходилися на тротуарі, стверджують очевидці. ДТП трапилось на перетині вулиць Жуковського і Рішельєвської.

Низка одеських ЗМІ вже повідомили, що за кермом Bentley перебував син одного з депутатів Одеської міськради. ЦГЗ УДАІ ГУ МВС України в Одеській області ситуацію поки не коментує.

Нагадаємо, суд до цього часу не вирішив справу сина депутата Йосипа Файнгольда - Віталія Файнгольда, який, будучи за кермом автомобіля "Bentley", збив на смерть мотоциклістку Ганну Мішуткіну.

Під час судового засідання, яке відбулося 25 вересня в Залізничному районному суді м. Сімферополя, прокурор як державний обвинувач зажадав покарання для Віталія Файнгольда у вигляді 6 років позбавлення волі і заборони на керування транспортом протягом 3 років.

Крім того, обвинувачення зажадало змінити запобіжний обвинуваченому захід з підписки про невиїзд на утримання під вартою.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Син одеського депутата розбив "Bentley" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути