середа, 26 серпня 2009 10:58

Син депутата, який збив двох людей, був тверезий: звинувачують водія "шістки"

Син депутата, який збив двох людей, був тверезий: звинувачують водія "шістки"

Винуватцем дорожньо-транспортної події, в якій один пішохід від загинув, а другий важко травмований, може бути не тільки водій "Мерседеса", але й водій автомобіля "ВАЗ-2106", котрий порушив правила зупинки і стоянки.

Таку думку висловив начальник Одеського міського відділу Державтоінспекції Віктор Кузнєцов, коментуючи на одному з місцевих телеканалів можливі причини автоаварії, яка сталася вночі 22 серпня, на Фонтанській дорозі Одеси.

Він також спростував чутки про те, що водій "Мерседеса" Дмитро Кравець вчинив ДТП у нетверезому стані - експертиза показала зворотне. "Зі сторони водія "Мерседеса", - додав Кузнєцов, - могло мати місце порушення маневрування і, можливо, також була перевищена швидкість".

Унаслідок ДТП 28-річний Василь Карпенко загинув на місці, а його 27-річна подруга Наталія Гусєва, яка отримала важкі травми, перебуває у відділенні інтенсивної терапії 11-ої міськлікарні з пошкодженням черепа і тазостегнового суглоба.

Друг загиблого Денис Задорожний, який виявився свідком автоаварії, повідомив, що дивом врятувався від смерті, знаходячись у момент ДТП між "ВАЗ-2106" і "Мерседесом". Вони в цей час підійшли до водія таксі ВАЗ-2106", що зупинилося в півтора-двох метрах від бордюру, щоб домовитися про ціну за проїзд трьох людей. Раптово на трасі з"явився "Мерседес". Збивши двох його друзів, іномарка далі зіткнулася з припаркованим за 8 метрів автомобілем DaciaLogan, який, у свою чергу, ударив автомобіль Chevrolet, що стояв за ним.

У свою чергу, батько учасника ДТП Дмитра Кравця - депутат Одеської міськради від Партії регіонів Олександр Кравець стверджує, що "аварію спровокував "ВАЗ-2106". Він також нагадує, Дмитро у момент аварії був абсолютно тверезий.

Міліція Одеси порушила кримінальну справу за фактом ДТП за участю сина депутата Одеської міськради Кравця, в якому один пішохід загинув і ще один важко травмований.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Син депутата, який збив двох людей, був тверезий: звинувачують водія "шістки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути