субота, 11 квітня 2009 10:02

Щосуботи Ющенко скуповує старі речі на антикварному ярмарку (ФОТО)

Віктор Ющенко майже щосуботи зранку приходить до столичного Міжнародного виставкового центру на Броварському проспекті, 15. Як розповів один з продавців, Президент скуповує лише старожитності - столи, стільці, крісла, ікони.

Вхід на антикварний ярмарок коштує 20 грн. Там продають старовинні монети, ікони, одяг, посуд, прикраси, картини, книжки.

О 9.40 до зали у супроводі шести охоронців зайшов глава держави. Троє інших охоронців пішли на балкони і стежили звідти. Віктор Андрійович купив дерев"яного списа із різьбою за 100 грн. Потім присів над ящиками з іржавим залізяччям майже 100-літньої давнини.

Відібрав собі 14 предметів: гачки для хвірток, деталі від городнього інвентарю тощо. Придбав і два дерев"яні колеса до воза по 200 грн за кожне.

У іншого продавця купив ще залізних іржавих гачків на 100 грн.

Серед придбаного президентом добра була ще шкіряна шлея на коня із дзвіночками. Власник запевняв, що вона з Гуцульщини і датується 1925–1927 роками. Охоронець відрахував продавцю за неї 2 тисячі гривень.

Останньою покупкою Ющенка була дерев"яна картина з вирізьбленими мертвими птахами. За одну таку композицію охоронець президента віддав власнику 1,5 тис. грн.

Під час прогулянки залою відвідувачі просили главу держави сфотографуватися із ним. Він нікому не відмовляв.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Щосуботи Ющенко скуповує старі речі на антикварному ярмарку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути