четвер, 09 квітня 2009 10:37

Тимошенко не хоче віддавати Ющенку його ручку

Тимошенко не хоче віддавати Ющенку його ручку

Президент Віктор Ющенко ніяк не може повернути собі ручку, позичену напередодні у Брюсселі прем"єр-міністру Юлії Тимошенко.

Під час укладення декларації з модернізації газотранспортної системи, присутні європейці були свідками, як Ющенко раптом нахилився до Тимошенко та передав їй своє чорнильне перо.

"Президент хотів, щоб цього разу підпис прем"єра приніс більше користі, ніж під газовими контрактами з Росією", - пояснювали співрозмовники.

Далі Тимошенко і Ющенко окремо один від одного залишили газову конференцію, а президентський протокол почав вимагати від колег з Грушевського, щоб прем"єр повернула назад ручку вартістю в декілька тисяч гривень.

Тимошенко же наступного дня після Брюсселю відбула до Японії, а потім захворіла – зрештою, аксесуар Ющенку не віддала. А в суботу оголосила, що ручка їй подарована.

Близько 1:30 ночі з п"ятницю на суботу Тимошенко під час своєї завершальної репліки в ефірі "Шустер-Live" підняла вгору вказівний палець і розповіла власну версію, чому Ющенко не підпише указ про дострокові парламентські вибори. "Тому що, - повідомила прем"єр і тонко засміялася, - він подарував мені в Брюсселі свою ручку", - сказала вона.

"Українська правда", ProUa

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не хоче віддавати Ющенку його ручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути