середа, 08 квітня 2009 17:02

У "газового" міністра годинник за $15 тисяч (ФОТО)

Часто доводиться чути про те, що навіть можновладці зі всього світу починають обмежувати себе в одязі й аксесуарах дорогих брендів. Проте така тенденція не стосується українських політиків. Гасло "роботи стало більше, а доходів менше" відобразилось лише на деклараціях, у яких здебільшого головним вказаним доходом є зарплати. Крім того, за словами прем"єра Юлії Тимошенко, і цей вид доходу мав удвічі зменшитись для міністрів.

Фотографи Gazeta.ua "вполювали" міністра палива й енергетики Юрія Продана, який прийшов на сьогоднішнє засідання уряду з годинником Vacheron Constantin. Годинники цієї фірми також полюбляє Рінат Ахметов.

Однак, годинник Продана значно дешевший скелетона вітчизняного мільярдера. В інтернет-магазині його Power Reserve можна придбати за майже $15 тис. Годинник виготовлений із сталі і покритий білим золотом. У них срібний циферблат і шкіряний ремінець.
Міністр може дозволити собі такий хронометр, адже чесно задекларував минулорічні 292 тис. доходів.

Фото: Андрій Єловіков

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «У "газового" міністра годинник за $15 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути