пʼятниця, 20 березня 2009 17:41

Тіло Мішель Обами породило нову модну тенденцію (ФОТО)
5

Біцепси Мішель Обами породили нову модну тенденцію, стверджує The Times. Фотографії пані Обами в березневому номері американського Vogue нівелюють традицію - а саме ідею, що першій леді США не личить оголяти передпліччя, пише журналістка Лайза Армстронг.

Зі свого боку, колумніст The New York Times, республіканець Девід Брукс заявив, що Мішель час заховати руки, оскільки це, мабуть, єдина зброя Демократичної партії. Проте нещодавно стало відомо, що Мішель Обама стане героїнею коміксу, де знову з"явиться в сукні без рукавів. "Поки її не переконають, що фітнес тричі на тиждень налаштовує проти неї електорат, ця дівчина не відмовиться від своїх улюблених вбрань", - резюмує автор.

Тим часом майбутньої осені ми всі оголимо передпліччя, пророкує журналістка. "Сукня без рукавів, що підкреслює округлості жіночої фігури, благопристойної довжини до коліна - це фасон сезону", - пише вона, посилаючись на колекції Roland Mouret, Giambattista Valli, Oscar de la Renta і приклад Вікторії Бекхем.

"У ширшому контексті - на тлі нестримної тенденції дизайнерів кутати жіночі тіла в одяг (вирізи стають менше, на ногах щільні, непроникні чоботи, що немов би приросли до чорних панчіх) - стає очевидно, що людство переживає чергову революцію в сприйнятті тіла", - відзначає автор.

Тепер ерогенною зоною стають передпліччя, хоча зовсім нещодавно фурор викликали напівоголені сідниці, а ще раніше - купальники-топлес та міні-спідниці. У минулому тисячолітті найеротичнішою частиною жіночого тіла, яку було прийнято оголяти, вважалися груди. Голі передпліччя зачаровували хіба що вікторіанців, але у них це пояснювалося загальним культом декольте, оповідає видання.

Можливо, сьогодні передпліччя - швидше фетиш, ніж об"єкт сексуального бажання. Вони символізують, що життя вдалося: адже, щоб накачати вражаючі м"язи, потрібен час, сили і, ймовірно, гроші, припускає автор. Модельєри пропонують поєднувати сукні без рукавів з кардиганами і жакетами в тон - практичний захист від холоду і від звинувачень в легковажності.

За матеріалами InoPressa.ru

Зараз ви читаєте новину «Тіло Мішель Обами породило нову модну тенденцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути