Нацполіція в оренду: а що, так можна було? Можна, але тільки нардепам

Не встиг ущухнути скандал із Миколою Тищенком, який гуляв Дніпром із орендованим поліціянтом, як от - знову. Тепер на гарячому зловили не менш одіозного Максима Бужанського. Хто платить за приватні охоронні послуги спецпризначенців із ГУНП, якщо вони нібито перебувають на службі?

Памʼятаєте історію, як Микола Тищенко у Дніпрі ходив із орендованим поліціянтом із Києва? Здивувалися тоді? А дарма. Це норма, і узяти співробітника поліції в оренду може не лише Тищенко.

Нардеп-українофоб уже кілька років поспіль має у своєму користуванні співробітників полку поліції особливого призначення ГУНП у Дніпропетровській області. Не поліція охорони

Наприклад, Максим Бужанський. Нардеп-українофоб уже кілька років поспіль має у своєму користуванні співробітників полку поліції особливого призначення ГУНП у Дніпропетровській області. Не поліція охорони.

За даними з моїх джерел, із ним постійно ходять щонайменше двоє поліціянтів із табельною зброєю. При цьому, за документами - вони нібито цю зброю щовечора здають до поліції. Але на практиці вони там і не зʼявляються, а документи фальсифікують.

Колись давно Бужанського поліція охороняла офіційно, бо він був свідком у якомусь кримінальному провадженні (може, щодо побиття власної дружини?), та терміни надання охорони давно закінчилися. А от своя власна поліція - в нього лишилась. Схема ця діє давно і не тільки Бужанський нею користується. Фактично ми з вами платимо за приватну охорону антиукраїнського чорта.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі