Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП

Про поранення Головкома ЗСУ Валерія Залужного у 2023 у ЗМІ інформації не було. Про нього розказав генерал-майор Кривонос - адже обставини, за яких ми ледь не втратили легендарного Генерала, насторожують. Як все було?

Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшов якийсь неймовірно великий натовп з хейтерів та ботів з меседжем #всевибрешете.

...Залужному на телефон зателефонував один з 5-6 успішних менеджерів Зеленського. Та розмова тривала півтори хвилини, а зразу після закінчення розмови був прильот. І точно туди, де перебували Залужний, Шаптала та комбриг

Активність ботоферм легко пояснити і вона мене не дивує, а з приводу поранення - от що скажу. Коли під час контрнаступу у 2023 році тодішній Головком ЗСУ Генерал Залужний разом з Начальником Генштабу ЗСУ були під Оріховим на командному пункті однієї бригади, то Залужному на телефон зателефонував один з 5-6 успішних менеджерів Зеленського. Та розмова тривала півтори хвилини, а зразу після закінчення розмови був прильот. І точно туди, де перебували Залужний, Шаптала та комбриг. Лише випадковість врятувала тоді всіх трьох, а Залужний зазнав поранення. І якби на 15 сантиметрів вище, то ми б втратили Генерала. Зашивали його на місці. Як сказав генерал-майор Кривонос, "Можна просто попросити Валерія Федоровича підняти майку і побачити, що йому пощастило". А ще я навіть сумніву не маю, що рашисти знали, куди бити і знали, хто там.

До речі, цю історію знає не лише все оточення Залужного, а і інші люди. Наприклад, слуга ОП Мар'яна Безугла. І коли вона казала, що Залужний не бойовий офіцер і не буває на фронті, то знала і про його відрядження на фронт, і про поранення, і про те, що Залужний навмисно не піарив це. Вона знала. Але схоже, що по команді навмисно брехала. Бо слуга ОП. І це не єдина історія, про яку варто було б знати суспільству. З часом так і буде.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі