П'яний посадовець Нацбанку обіцяв прострелити ноги добровольцю

Бикувати на військових серед українських еліт вже увійшло у звичку. Місяцями тривають слідства, а результату - нуль. Ось - новий приклад. Причому фігурантом виявився чоловік заступниці голови ОП, який відмовився проходити алкотест. Знову спустять справу на гальмах?

Топпосадовець Нацбанку нібито погрожував військовослужбовцю нагородною зброєю через конфлікт на парковці у Києві. Військовий засвідчив, що банкір ледь не збив його та начебто погрожував "прострелити ноги", натомість посадовець НБУ ці слова заперечує.

Конфлікт стався напередодні у четвер близько 22:00 на одному з паркувальних майданчиків столиці. Водій автівки Lexus, ймовірно, в нетверезому стані, перегородив водію Audi дорогу, між чоловіками виник конфлікт.

Як повідомляють медіа, за кермом автівки ймовірно перебував керівник Управління з роботи ыз проблемними активами НБУ Павло Поляруш. Він відмовився проходити тест на алкоголь. Водій Audi - це військовослужбовець (в мережі пишуть, що це білоруський доброволець Андрій Трацевський).

Поляруш обіцяв "всіх купити", або ж "білоруські добровольці поїдуть в Білорусь, або стоятимуть на колінах у Покровську"

Військовий у відповідь на дії посадовця розпилив газовий балончик. Також він стверджує, що Поляруш обіцяв "всіх купити", або ж "білоруські добровольці поїдуть в Білорусь, або стоятимуть на колінах у Покровську". На водія Lexus Поляруша інспектори патрульної поліції склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення - керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі