Зеленський в ООН: "Потрібні дії, а не слова". Але чи здатний Захід на дії

Якщо президент України і сподівався, що його виступ в ООН щось вирішить, то не варто плекати марних надій. Війна в Україні показала: це організація розмов, а не дій, однак реформувати її наразі ніхто не збирається

Ключове з того, що прозвучало у промові Володимира Зеленського на Генасамблеї ООН, - це те, що "потрібні діі, а не слова", щоб зупинити війну.

Усі кажуть про необхідність припинення війни на принципах ООН, але реформувати саму організацію, щоб повернути її дієвість, не беруться

Найближчі тижні і покажуть, чи готовий Захід до дій - не допомоги, щоб Україна не пограла, а щоб реально створити запит у Росії на рух до миру. Загалом, поки що враження такої собі "еклектики" щодо Генасамблеї ООН. Усі кажуть про необхідність припинення війни на принципах ООН, але реформувати саму організацію, щоб повернути її дієвість, не беруться.

Усі розуміють, що зупинка військових дій за рахунок поступок України/просто заморожування поточного військового статусу-кво не веде до сталого миру, а все одно уникають рішень (я про Захід), щоб змусити Росію до поступок.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі