Крим - це не Усик, немає через що обурюватися?

Провести референдум у Криму - десь ми вже чули, чи не так? Наступним після Путіна про Крим і референдум заговорив міністр МЗС Польщі. Не про повернення суверенної території України, а про передання її під контроль ООН і рефередум. А що президент України, чому мовчить?

Голова МЗС Польщі Радослав Сікорський запропонував передати Крим під контроль ООН, а потім провести там "чесний" референдум. Думаю, пан Сікорський краще мав би передати під контроль ООН тирсу в своїй голові, яка заважає йому думати.

Крим - це суверенна територія України. Ніяких референдумів для усвідомлення цього простого і зрозумілого факту не потрібно. В питанні закінчення війни компроміси доречні і можливі. Але стосуватися вони мають виключно питань відновлення України та компенсації шкоди, яку заподіяла Росія.

Жодні компроміси ціною української землі неприйнятні. Це мали би напевне знати наші польські партнери. Ось де мала би бути нота протесту українського МЗС та публічне обурення президента

Зовсім інша справа - окуповані території. Жодні компроміси ціною української землі неприйнятні. Це мали би напевне знати наші польські партнери. Ось де мала би бути нота протесту українського МЗС та публічне обурення президента. Але Крим - то ж не так медійно важливо, як Усик, реакції нема.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі