Росіяни будуватимуть Національне військове кладовище? СБУ довела

Це настільки мерзенно, що навіть писати гидко. Тендер на одного учасника, і 2 млрд грн - дістаються підсанкційному олігарху з РФ. Звісно, без "слуг народу" не обійшлося. Цікаво, чи й цей корупціонер втече за кордон так само, як його попередник у списку СН, Трубіцин?

Ніколи такого не було і знову сталося. СБУ підтвердила зв'язок підсанкційного бізнесмена Вадима Єрмолаєва з будівельниками Національного військового меморіального кладовища, пише "Українська правда". Ще раз, на Єрмолаєва накладені санкції рішенням РНБО, але він і далі заробляє на проєктах, які фінасуються з бюджету України. Цікаво, а хто ж йому у цьому допомагає?

...у тендері майже на 2 млрд грн з будівництва Національного меморіалу брав участь лише один учасник. Консорціум будівельних компаній, який заснували за день до проведення тендеру. Він і переміг. А його засновниками є громадяни Російської Федерації...

Раніше журналісти повідомляли, що у тендері майже на 2 млрд грн з будівництва Національного меморіалу брав участь лише один учасник. Консорціум будівельних компаній, який заснували за день до проведення тендеру. Він і переміг. А його засновниками є громадяни Російської Федерації та особи, включені в підсанкційні списки. Останню інформацію й підтвердила СБУ.

Найцікавіше те, що одним з членів Координаційної ради з питань створення та функціонування Національного військового меморіального кладовища є депутат Київради, голова фракції "Слуга народу" та Бюджетної комісії (!) Київради Андрій Вітренко. Той самий Вітренко, який замінив собою в ОП "слугу народу" Влада Трубіцина, який раніше комунікував з ОП та зразу втік за кордон після отримання підозри в корупції. Ну, зрозуміло, одного "цінного" кадра замінили іншим, але таким самим.

...раніше Вітренко казав, що все це наклеп та волав про замовлення. Цікаво, а СБУ теж під замовлення працюють?

І от ми бачимо, що людина, яка очолює Бюджетну комісію та провладну фракцію у Київраді, замішана у корупційному скандалі! В якій європейській країні таке можливе?! До речі, раніше Вітренко казав, що все це наклеп та волав про замовлення. Цікаво, а СБУ теж під замовлення працюють? Чи це інше? А ще мені дуже цікаво, як ця прислуга ОП поклала на рішення РНБО? Чи Вітренко не побачив всього цього після команди з ОП? Бо саме після команди з ОП він ходить на телемарафон "Єдині новини", де в повну силу працює на Банкову, дискредитуючи її опонентів у Києві. Про це писали в "Детектор медіа". Чи, на думку Вітренка, і їхні розслідування - це замовлення? Все, що показує брехню, корупцію, помилки та використання адмінресурсу - є замовленням?

Переконаний, що людина, замішана в корупційному скандалі, не може займати жодної посади: ані заступника міністра у МОН, ані в Київраді. Більше того, вона не може представляти київську громаду. Навіть, якщо товаришує з кимось ыз "Квартал-95", та через це має протекцію у владі.

Тому депутати фракції "Слуга народу", як прихильники європейських стандартів, мають призупинити головування Андрія Вітренка у фракції "Слуга народу" та відкликати його зі всіх посад. До з'ясування всіх обставин у корупційному скандалі з Меморіалом загиблим воїнам. Саме так роблять у європейських країнах, коли зʼявляються не лише звинувачення, а й прямі докази. А ми ж крокуємо до ЄС? Чи це ще не точно для депутатів Київради зі "Слуги народу"?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі