Убивця каченят: росіяни пишаються, що Путін в дитинстві мучив тварин

Зазвичай, коли говорять про садистів і маніяків - згадують, що ці нелюди починали свій кривавий шлях із тортур над тваринами. А в Росії - зробили цілу програму на ТБ, в якій тепло і з гумором згадують, як маленький Путін "страчував" каченят. І це люди?

Кілька разів у різних текстах і коментарях я зустрічав згадки про те, що "Путін у дитинстві страчував каченят", але завжди думав, що це якесь художнє перебільшення чи емоційна демонізація. На кшталт: "Путін педофіл і мучить дітей у бункері".

Але ж ні! Виявилося, що існує реальна програма, яка ще в 2010 (або 2011) виходила на федеральному каналі НТВ, в якій вчителька Путіна та його однокласники з гордістю розповідали, як він у дитинстві убивав каченят.

Якби мені хтось розповів про це, я б вирішив, що це якийсь прикол. Але є відео. Тобто, вони реально запросили на ТБ вчительку Путіна, щоб вона розповіла, як він у дитинстві мучив тварин. Це не вкид русофобів, це сюжет російського ТБ. Просто послухайте. І все це подається з гумором, як подвиг. Мовляв, усі хлопці відмовилися вбивати каченят, а маленький Володя вже тоді взяв на себе найважчу роботу.

...у Росії - вони на телевізор запрошують стару вчительку президента, щоб вона з теплотою розповіла, яким юним садистом він був

Зазвичай подібні історії розповідають про якихось геть відбитих маніяків і садистів, на зразок Чикатило. Мовляв, починав у дитинстві зі знущань над звірятами, а потім перейшов на людей. У кіно та літературі такі схильності приписують максимально огидним, бридким персонажам, на зразок Джофрі Баратеона. А в Росії - вони на телебачення запрошують стару вчительку президента, щоб вона з теплотою розповіла, яким юним садистом він був. І 140-мільйонна держава радісно обирає цього маніяка своїм національним лідером і сліпо дотримується його маніакальних наказів. Це взагалі люди?

Подивіться відео, а потім можете самі собі відповісти на запитання - чи вірите ви після цього, що масові вбивства в Ізюмі та Бучі, і всі ракетні удари по дитячих лікарнях, пологових будинках, супермаркетах та житлових багатоповерхівках були випадковістю? І ким є росіяни, які ось це вважають великим лідером і підтримують його політику.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі