Мар'яна Безугла та її війна проти ЗСУ. Кому вигідно?

Уміння створити хайп у найчутливіший для суспільства момент і на одну з найболючіших тем - визначальна риса пані Безуглої. Що за цим стоїть?

Мар'яна Безугла - найкращий медійний актив Офісу президента. Вона ефективніша за всі помийні телеграм-канали, і Доми/Фрідоми, які ніхто не дивиться. Одна Мар'яна, сама, змогла нав'язати суспільству аженду поганої совєцької армії в ЗСУ. Завдяки їй навіть притомні колись люди почали писати маячню про маленьку совєцьку армію, яка не зможе перемогти велику совєцьку армію.

Основна причина падіння фронту на Донбасі - нестача людей

Мало хто знає, що перед Новогродовкою була третя лінія нашої оборони. ТРЕТЯ!! В якій просто нікому було оборонятися. Тупо не було людей. Тому Новогродівка впала за 3 дні.
Основна причина падіння фронту на Донбасі - нестача людей. Навіть найбільш совєцька серед усіх совєцьких армій могла б успішно оборонятися, якби в окопах сиділи солдати, згідно з найбанальнішими совєцькими уставами та совєцькими нормативами.

...значно більше шкодять політики, які люблять фортеці Бахмут, незламну Азовсталь, військові операції до Дня Незалежності та інших красивих дат. Політики, яким прихильність їхніх виборців важливіша за комплектацію армії під час війни

Але солдатів немає. Бо хазяїн Мар'яни, президент, замість послухати Залужного і мобілізувати 500 тис людей у вересні минулого року - звільнив незручного Залужного і поставив Сирського, який мовчить і намагається воювати тими, хто є. Якщо не хочете грати за команду Мар'яни - забудьте про поганих командирів ЗСУ. Так, вони є і вони сильно шкодять. Але значно більше шкодять політики, які люблять фортеці Бахмут, незламну Азовсталь, військові операції до Дня Незалежності та інших красивих дат. Політики, яким прихильність їхніх виборців важливіша за комплектацію армії під час війни.

Погане управління в ЗСУ - це реальна проблема, яка потребує системної роботи Головнокомандувача ЗСУ та Верховного головнокомандувача. Цю проблему не вирішити медійними скандалами і публічними звинуваченнями. Звільнення Залужного не покращило, а погіршило стан справ в армії. Виключну відповідальність за це, а також за стрімке просування окупантів на Донбасі несе особисто Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський. І ніяка Безугла своїми вкидами не повинна відволікати нас від справжніх причин наших проблем.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі