Катастрофа на Донецькому напрямку. Ворог захоплює наші укріплення

Ще навесні Новогродівку добре окопали й укріпили. Нині - її вже окупували. Ворог за кілька тижнів проходить відстані, які раніше він міг узяти хіба за кілька місяців. Що відбувається?

Ворог окупував Новогродівку. І це дуже погані новини. Пригадуєте, навесні я вам показував, як будувались укріплення, так це все було за 10 кілометрів від Новогродівки, а її саму теж нормально окопували. Всю цю територію можна було тримати дуже і дуже довго. А тепер ворог не просто дуже швидко її захопив, він захопив і наші укріплення, з яких його вибити буде складно.

Зараз створюється велика небезпека Карлівському укріпрайону, який міг би дуже довго триматись, якби ворог його не обходив... Фактично за кілька тижнів ворог пройшов дистанцію, на яку іноді витрачав 9 місяців. Більше того, зараз туди перекидають ще два полки орків для підтримки наступу Чому все це сталось?

Людей настільки бракує, що пілоти fpv тримають окопи. Аналогічно зі снарядами, якщо раніше вдавалось знищити половину орків в момент висадки десанту, то тепер взагалі нічим не стріляють. Друга причина - управління

З розмов зі своїми є дві причини: фізична - відсутність людей і снарядів. Людей настільки бракує, що пілоти fpv тримають окопи. Аналогічно зі снарядами, якщо раніше вдавалось знищити половину орків в момент висадки десанту, то тепер взагалі нічим не стріляють. Друга причина - управління. Тут не буду нічого писати - самі згадаєте, де і з ким були публічні конфлікти. Від себе додам, що на початку весни бойових комбригів знімали за одне втрачене село, а тут вже оперативна криза - і нічого.

На цьому тлі розгортається ще одна дуже погана тенденція - в бригадах Донецької області набирає тренду віра в те, що є домовленість, за якою область здають. Я спочатку це чув десь колись, а тепер я це чую майже від усіх, із ким спілкуюсь. І цей тренд веде до того, що позиції реально просто кидають.

Не вірте в те, що на верху не знають про кризу. Абсолютна неправда, що доносять тільки хороші новини, комбриги доносять все без прикрас. Залишається вірити, що керівництво має певний задум. Не буду викладати ідеї, що це може бути, але нагадаю, що стрімке просування орків на Київщині привело до катастрофи їх, а не нас.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі