В Італії - антисемітський скандал. Назад, до Муссоліні?

Італійські комуністи виявилися послідовниками нацистських теорій Гітлера. Вони створили й поширювали список усіх симпатиків Ізраїлю. Темні часи 20-го сторіччя повертаються?

В Італії розгорівся скандал після того, як з'ясувалося, що нове політичне об'єднання, що включає Нову комуністичну партію Італії та ультраліву організацію CARC, склало та поширювало серед своїх прихильників список людей, яких воно вважає сіоністами та друзями Ізраїлю, повідомив 9 канал Ізраїль.

Список називається "Сіоністські організації та агенти в Італії". Він містить імена та прізвища політиків, бізнесменів, журналістів, членів єврейської громади, а також дані про італійські та неіталійські компанії та підприємства

Список називається "Сіоністські організації та агенти в Італії". Він містить імена та прізвища політиків, бізнесменів, журналістів, членів єврейської громади, а також дані про італійські та неіталійські компанії та підприємства, а також адреси їхніх офісів.

Всього в списку близько 150 імен і назв компаній і організацій. Серед них - колишня журналістка та нинішня політикиня Естер Міелі, колишній посол Італії в Ізраїлі Луїджі Маттіоло та колишній президент Єврейської громади Риму Ріккардо Пачіфічі.

Низка італійських політиків, особливо пов'язаних з правлячою партією Forza Italia, різко критикували цю ініціативу, нагадуючи, що таке відбувалося в найтемніші моменти італійської історії 20 століття. Публікація списку була різко засуджена всіма провідними італійськими ЗМІ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі