Українські біженці в Європі: розмінна монета чи безцінний капітал?

Президент Зеленський просив своїх європейських колег посприяти поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Однак - отримав відкоша. Чому?

Українці, які втекли від Путіна, потрапили в економічну боротьбу, - повідомляє Bloomberg. Йдеться про те, що Зеленський намагався змусити партнерів допомогти повернути більше чоловіків призовного віку в Україну, щоб поповнити людьми військо, але отримав відмову, - пише видання.

....політики від Польщі до Угорщини заявили, що не відправлятимуть біженців назад, доки "вирує війна". Насправді країни, що приймають українців, отримують вигоду з нового пулу працівників та хочуть за їхній рахунок виправити власні демографічі проблеми

Так, політики від Польщі до Угорщини заявили, що не відправлятимуть біженців назад, доки "вирує війна". Насправді країни, що приймають українців, отримують вигоду з нового пулу працівників та хочуть за їхній рахунок виправити власні демографічі проблеми. Європейські країни намагаються зберегти біженців, аби заповнити робочі місця.

Володимире Олександровичу, розпочинайте кампанію з посилення мотивації служби в ЗСУ і показово мобілізуйте Баканова, Кирила Тимошенка, Лачена, Іванова з Петровим з Ісландії, Лещенка, Подоляка та інших ваших друзів разом з обслугою. Насам перед - це допоможе в загальній національній кампанії. А коли покажете, як вони штурмонули посадку під Покровськом і вибили звідти русню - то отримаєте додатковий ефект і підняття рейтингу. Чи ви цього робити не будете? А чому?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі