На Курщину у білих "адідасах": як піаряться депутати від монобільшості

Двоє нардепів від Слуги народу, замішані в кількох корупційних скандалах, поїхали на Курщину. Зробили красиві селфі й відео у новенькому військовому спорядженні, ніби справжні вояки. Цікаво - хтось їм натякнув, що у білих кросівках не воюють?

Якщо ти "Слуга народу", то це діагноз назавжди. Два прислужника ОП зі "Слуги народу" Сергій Козир та Руслан Горбенко вирішили поїхали на Курщину. Ні, не воювати. Піаритися. Бо це ті ще два воюна.

Чим вони відомі? Наприклад тим, що наприкінці 2022 року обидва проголосували за містобудівний закон #5655, який протягувала Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк та який впроваджувався в інтересах забудовників і нівелював вплив громадян на відбудову України. Проти цього закону висловилися у Європарламенті, а Єврокомісія повідомила у своєму звіті, що якщо Зеленський його підпише, то в ЄС Україні не бути. Гарний закон, так?

...очільник Служби автодоріг у Херсонській області Микола Савченко відкрито звинуватив тодішнього заступника голови ОДА Сергія Козиря у навмисному завищенні вартості асфальту в кошторисах удвічі

У січні 2020 року очільник Служби автодоріг у Херсонській області Микола Савченко відкрито звинуватив тодішнього заступника голови ОДА Сергія Козиря у навмисному завищенні вартості асфальту в кошторисах удвічі. "Велике крадівництво" в дії. Козирю також закидали лобіювання інтересів кума Едуарда Науменка при розподілі підрядів на ремонт доріг Херсонщини та участь у гучному етичному скандалі. А у лютому 2023 дружину нардепа та колишнього голови Херсонської ОДА Сергія Козиря Олену Козир помітили на гірськолижному курорті у комбінезоні російського бренду - жінка "засвітила" його у соцмережі, а виробник з країни-агресорки подякував їй за яскраві фото.

Руслан Горбенко теж має "веселе" минуле. У 2010 році він був обраний депутатом Луганської міської ради 16 номером за списком Партії регіонів як член партії. Потім потрапив у корупційний скандал, коли Національне антикорупційне бюро України підозрювало службових осіб УДППЗ "Укрпошта" у завищенні цін на шини та гумові камери під час закупівлі у ТОВ "Інтершина УА" та ТОВ "Інтергума-2010", власником яких і є Горбенко. Ціну завищили на суму близько 5 млн грн. Горбенко був регіоналом та засвітився у корупційному скандалі - тож мав усі якості для того, щоб стати депутатом від "слуг".

...Руслан Горбенко використав депутатські повноваження, щоб дізнатися про подробиці кримінального провадження щодо фірми, засновником якої він був. Це виявило НАЗК і наклало на нього покарання. Ідеальний "слуга"

Ставши нардепом від Слуги народу, Руслан Горбенко використав депутатські повноваження, щоб дізнатися про подробиці кримінального провадження щодо фірми, засновником якої він був. Це виявило НАЗК і наклало на нього покарання. Ідеальний "слуга". А це я ще не пригадав журналістські розлідування, що компанія "Інтершина і Ко", співзасновниками якої є сім'я Горбенків - Олександр Михайлович із Русланом Олександровичем, - не перший рік співпрацювала зі структурою "Лугашина", підконтрольної терористам так званої ЛНР. Пошукайте про це в мережі.

А зараз ці слуги-воюни піаряться. І хто вони після цього? І нагадайте мені, будь ласка, а хто привів їх у ВР в складі слуг народу?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі