Північний потік-2: українська диверсія чи німецькі пацюки Газпрому?

Хто підірвав російський газогін у 2022-му? Німецькі видання стверджують, що Україна за підтримки Польщі. Та чи не стоять за цими сенсаційними викриттями зовсім інші країни, мотиви та інтереси?

Отже, німецькі видання і газета WSJ приголомшили вкидом про те, як буцімто Зеленський, Залужний, Червінський та одна "дівчина Бонда" жахнули нитку "Північного потоку".

Кілька цікавинок. У центрі уваги німецького розслідування є вітрильна яхта "Андромеда", зафрахтована в Мекленбург-Передня Померанія на момент злочину. Саме ця земля - точка входу "Північного потоку-2", того самого проєкту, який активно качали Владімір Путін та Ангела Меркель. Закордонні видання пишуть, що на борту яхти була жінка для прикриття. Дівчина Бонда.

...в недалекому минулому вона була однією з лобісток Північного потоку-2. І навіть зафіксовано, що вона неодноразово виконувала прямі вказівки щодо просування російського проєкту у публічному полі, та надавала дані про хід будівництва...

Ситуація цікава тим, що саме ця земля наче опаришами кишить різноманітною агентурою. Нинішня премʼєрка землі Мануела Швезінг, за останніми даними, на словах дуже підтримує Україну та проти висилки додому українських біженців. Проте в недалекому минулому вона була однією з лобісток Північного потоку-2. І навіть зафіксовано, що вона неодноразово виконувала прямі вказівки щодо просування російського проєкту у публічному полі, та надавала дані про хід будівництва, можливу критику проєкту та запрошувала на іміджеві заходи - доходило до того, що з Газпрому спускали готові тези.

Пані Швезінг була чимало разів звинувачена у пресі в контактах зі "Штазі". Зараз ці колишні агенти сидять як політики в Die Linke. Премʼєрміністерка федеральної землі мала тісні контакти з ними - і вони неодноразово помагали їй на виборах.

Тож якщо якісь невідомі люди планували диверсію на території землі політикині - вона несе повну відповідальність. І враховуючи її бек - це може бути пошук жертовного ягняти. Аби знову знайти точки для заробітків з росіянами. Тож для цих цілей можна було організувати акцію під чужим прапором - тільки би російський газ потрапляв до Німеччини хоч якимось трубопроводом.

Друге. Сьогодні Die Welt вирішило влаштувати срач із Польщею. І там вийшов матеріал, що це буцімто поляки помагали. А саме - Анджей Дуда. Це розповів газеті колишній шеф німецької розвідки Август Ханнінг. Але найцікавіше, що він очолював німецьку розвідку в часи Герхарда Шредера. Того самого, у якого пул колишніх дружин, які гарно жили всі разом за заробітках від муток із Газпромом.

Мораль?

Німецькі щурі, які добре жили на заробітках із Газпромом, хочуть повернути все назад. І тому найкраще рішення - кинути тінь на Польщу та Україну. Тобто країни, які люто ненавидить Росія

Німецькі щурі, які добре жили на заробітках із Газпромом, хочуть повернути все назад. І тому найкраще рішення - кинути тінь на Польщу та Україну. Тобто країни, які люто ненавидить Росія. І які за інших часів колишні тирани Німеччини та Росії шматували між собою тільки так.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі