Перемога! Розпил сотень мільярдів на будівництві ХАЕС скасовується?

Невідомо, що призвело до такого рішення ОП - суспільний розголос чи низка корупційних скандалів в оточенні міністра енергетики, але сам факт не може не тішити. Та чи надовго?

Дуже приємна новина! Вже кілька джерел з Верховної Ради, зокрема й зі "Слуг народу", повідомили, що в Офісі президента не наполягають на зборі голосів під законопроєкт про непрозорий розпил мільярдів на багаторічній добудові Хмельницької АЕС. Відтак, принаймні найближчим часом, законопроєкт пхати не будуть. Мені це повідомили після публікації "Невмолима потреба у Великому атомному будівництві", яку Юлія Самаєва ще й переклала на англійську, а ви полайкали/пошерили.

Не буду наполягати, що "після публікації" означає "внаслідок". Бо свічку в Офісі президента ми не тримали. Але новина від цього не стає менш приємною. Бо йдеться справді про тектонічний за мірками України масштаб грошей на тлі скорочення можливостей щодо освоєнню потоків в Україні.

На жаль, в пакеті з цим не йдуть новини про відставку самого міністра енергетики Галущенка. Хоча дії НАБУ останнім часом не викликають сумнівів у тому, що цей вихованець Андрія Деркача зібрав під дахом Міненерго і Енергоатому відбірну команду шахраїв і злодіїв

На жаль, в пакеті з цим не йдуть новини про відставку самого міністра енергетики Галущенка. Хоча дії НАБУ останнім часом не викликають сумнівів у тому, що цей вихованець Андрія Деркача зібрав під дахом Міненерго і Енергоатому відбірну команду шахраїв і злодіїв. Але всьому свій час. Тут і зараз маємо привід для келиха прохолодної зігрівальної рідини.

Ще раз дякую усім нашим френдам і підписниками за розголос. Без вашого лайк/шер/коменту наші можливості були б геть мізерні. Удачі нам усім!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі