Чергові російські диверсії у Європі - ГРУ не спиться?

Доки ЗСУ щодня дедалі глибше входять у російські землі - спецслужбісти РФ чинять диверсії далеко за кордонами рідного краю. Так безпечніше?

The Guardian пише, що Збройні сили Німеччини розслідують ймовірну диверсію на одній із їхніх військових баз через підозри, що її було зламано, а систему водопостачання забруднено.

Йдеться про військову базу поблизу аеропорту Кельн-Бонн, де розташовані аеродроми та інші казарми, куди, як підозрюють, один або кілька людей проникли та втрутилися в труби водопостачання. Також видання пише, що в іншому місці на базі НАТО поблизу німецького міста Гайленкірхен у вівторок трапилася спроба проникнення на територію бази, і військовий альянс заявив, що людину зупинили під час спроби проникнути на базу.

Ще один із доказів того, що, окрім гарячої війни в Україні, Росія нарощує спроби різноманітних диверсій у Європі, як то шпигунство, дезінформація, підпали, диверсії на обʼєктах інфраструктури, планування убивств

Ще один із доказів того, що, окрім гарячої війни в Україні, Росія нарощує спроби різноманітних диверсій у Європі, як то шпигунство, дезінформація, підпали, диверсії на обʼєктах інфраструктури, планування убивств.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі