Путін продовжує завалювати Україну дуже дорогим і неросійським м'ясом

Після того, як адміністрація Московщини підвищила суму одноразової виплати за вступ до лав окупантів до майже $22 тис, на Росії поновився мобілізаційний бум. Що з цим робити?

Рекордні гонорари вплинули на росіян - потік охочих вирушити на війну через столичний пункт відбору різко зріс. Рік тому контракти з Міноборони РФ щомісяця укладали по три тисячі осіб, але цього літа ця цифра знизилася майже вдвічі. Собянинська одноразова виплата 1,9 млн руб. переламала цю тенденцію.

"Якщо в перші тижні липня через Єдиний пункт прийому контракти підписували по кілька десятків осіб на день, то після указу Собяніна їхня кількість перевалила за 100. Інтерес продовжує зростати і до сьогодні: за перші дев'ять днів серпня контракти в середньому укладали по 122 особи на день".

Серед тих, хто погоджується на пропозицію столичних вербувальників, не так багато москвичів та мешканців Підмосков'я - близько 20%. Основну масу складають приїжджі з інших регіонів та країн, оскільки виплата мільйонів не залежить ні від прописки, ні навіть від паспорта

Серед тих, хто погоджується на пропозицію столичних вербувальників, не так багато москвичів та мешканців Підмосков'я - близько 20%. Основну масу складають приїжджі з інших регіонів та країн, оскільки виплата мільйонів не залежить ні від прописки, ні навіть від паспорта. Є і китайці, і єгиптяни, але основний контингент - громадяни Середньої Азії. Все ж таки Путін, звичайно, придумав ідеальну схему. Вони так можуть до нескінченності.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі