Хабар, піар і (не)весільна фотосесія силовиків

Сенсаційне затримання заступника міністра енергетики на великому хабарі ще не набуло значного розголосу, а щодо обставин затримання - вже з'являється багато питань. Яких?

Про піар та відмазування. Ось три повідомлення: від НАБУ, САП та СБУ про ранкове затримання заступника міністра енергетики Олександра Хейла на хабарі. Так, боротьба з корупцією - це добре, але бачу, що і піар нікуди не дівся. І не лише піар.

Мене не дивує, що кожна структура ставить себе на перше місце у повідомленнях. Мене дивує все інше. До речі, у СБУ взагалі забули пригадати САП. Випадковість? Не впевнений. Але впевнений у тому, що слова в тексті від СБУ, про сприяння міністра енергетики цьому затриманню, були написані по команді з ОП. І це багато про що говорить. І не на користь СБУ.

Таке відчуття, що кожне відомство проводило якщо не окрему операцію, то точно окрему фотосесію

А ще я помітив, що у повідомленнях НАБУ немає фото з СБУшниками, а у СБУ немає фото з представниками НАБУ. Таке відчуття, що кожне відомство проводило якщо не окрему операцію, то точно окрему фотосесію. І помітив, як майстерно робить знімки фотограф СБУ, коли навіть маленька пов'язка на руці з абревіатурою СБУ потрапляє в кадр і дає зрозуміти, хто тут головний. Але це теж яскраво ілюструє рівень партнерства між цими структурами. І в черговий раз з'являється запитання, чи не настав час закінчувати таку практику? Цікаво, а світлини робили два фотографи, чи один, і він працює на всіх разом? Але це вже дрібниці.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі