Війна війною, а ДМС піариться і роздає росіянам наші паспорти

Скандал у Державній міграційній службі з легалізацією росіян - у самій ДМС, схоже, залишився без наслідків. Чи буде реакція з боку правоохоронців?

Систему характеризує не помилка, а реакція на помилку І це на жаль, про нашу ДМС. Так, ту саму, про яку минулого тижня ЗМІ писали, що вони не відстоюють свої рішення в судах проти росіян, які хочуть здобути громадянство.

Вони дійсно пішли у ЗМІ. Але не для того, щоб провести пресконференцію та публічно розказати, як вони прикриють схему та покарають винних. Складається враження, що вони пішли у ЗМІ, щоб почати робити піар собі, красивим

Нагадаю фабулу: минулого тижня в ЗМІ пройшла інформація, що росіяни через суди отримували громадянство, бо чиновники ДМС не подавали протести в апеляційні суди. І як ви думаєте, зреагувала ДМС? Провели службове розслідування? Відсторонили чиновника, про якого писали у ЗМІ? Публічно прозвітували, що закрили схему? А от і ні. Помиляєтесь. Вони дійсно пішли у ЗМІ. Але не для того, щоб провести пресконференцію та публічно розказати, як вони прикриють схему та покарають винних. Складається враження, що вони пішли у ЗМІ, щоб почати робити піар собі, красивим.

Ну а як ще можна пояснити серію компліментарних матеріалів у ЗМІ? І судячи з матеріалів, ця піар-кампанія їм обійшлась у круглу копійку. Мені навіть не цікаво, звідки гроші на це взялись. Судячи з матеріалів розслідувачів, і так все зрозуміло, звідки кошти. Тож, як бачимо, система ніяк не зреагувала на розслідування. Що ж, якщо система не самоочистилась - то сподіваюсь, наступного тижня ми побачимо реакцію на розслідування з боку правоохоронців.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі