ЦУМ - уже не Україна? І чому вулицями столиці спокійно ходять зрадники?

Обурливий випадок стався у ЦУМі на другі роковини теракту в Оленівці. Проросійський активіст і зрадник спокійно гуляє вулицями Києва і розказує, що Росія нам не ворог. Це нормальні ситуації на 11-му році війни?

Ситуація "неформат". Охоронець у столичному ЦУМі виганяв учасниць акції протесту "Free Azov" із зали, адже, мовляв, дівчата з плакатами на підтримку наших військовополонених - це не в форматі ЦУМу. Молодий чоловік призовного віку відверто обурювався просто їхньою присутністю - адже вони не проводили акцію в залі, не проголошували гасел. Тим не менш, охоронець звинуватив дівчат, нібито вони розлякують відвідувачів тим, що плакати лежать у них на столі і попросив їх на вихід.

Учасниця акції Катерина Косецька розмістила у фейсбуку пост про обурливі дії охоронця. Відповідь ЦУМу не забарилася - написали, що чоловік уже звільнений з роботи. Однак постає велике питання - чи діяв нахабний молодик суто з власної ініціативи, чи це була негласна позиція керівництва. Обурює, що цей ганебний випадок стався на другі роковини теракту в Оленцівці. Моторошне і цинічне вбивство кількох десятків українських полонених - уже забулося? Було би незле розмістити банери про це біля найбільшого торговельного центру столиці, щоб нагадати.

До речі, дівчата, що сиділи біля входу в ЦУМ під час опитування київського блогера Дениса Кошельника, на запитання про Оленівку і теракт - просто посміялися. Схоже, у їхньому світі війни з Росією не існує. Чоловік, якого блогер почав розпитувати біля входу в один зі столичних храмів, заявив - він за мир, а полонених українців катують і тримають у російських тюрмах тому, що хтось десь із кимось не зміг домовитися. Цікава позиція?

Як з'ясувалося - цей чолов'яга, любитель Паші-Мерседеса, якого він називає великою людиною, виявився... одним із братів Кононовичів, посібників бойовиків і російських окупантів. Олександр Кононович - внесений у реєстр зрадників України за активну участь у проросійських і антиукраїнських акціях. І бінго - він собі спокійно гуляє Києвом, розказуючи, що "не все так однозначно", доки захисники України перебувають у полоні в нелюдських умовах. СБУ - ви де?

І це не поодинокий випадок - російські боти не втомлюються поширювати відео, в яких дискредитують українську армію. Навіщо? Щоб зірвати мобілізацію. І в ці спецоперації Кремль вливає шалені кошти. Будьмо пильними.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі