Хто ж убивця Ірини Фаріон? Проголосуємо - чи таки дочекаємось суду?

Українські посадовці мають одну не дуже добру звичку: вказувати винуватих навіть до закінчення слідства. І хоча таких фальстартів останніми роками було й було - ці посадовці вперто топчуться по тих самих граблях

"Мої джерела в правоохоронних органах кажуть, що це убивця на 100%". Я би не плутала приятельські стосунки з ментами із судом. Який саме і має визначати, хто там убивця - чи ні. Любимо ми суд, чи ні, саме судовий вирок ставить крапку і вішає ярлики.

...подібне нагадало замах і подальшу жахливу смерть Катерини Гандзюк. У серпні 2018 міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виписував у твітері як піймали убивцю. Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін звітував, що "затримано особу, що обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочину...

Бо дуже подібне нагадало замах і подальшу жахливу смерть Катерини Гандзюк. У серпні 2018 міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виписував у твітері як піймали убивцю. Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін звітував, що "затримано особу, що обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочину відносно чиновниці Херсона".

Випадкового салагу Миколу Новікова навіть заарештували на два місяці. Але потім зʼясувалось, що у день, коли стався напад на Катю - Новіков пляжився на морі з друзями. І купа свідків бачили його з пивом "Оболонь" та кукурудзою. Довелось справу дорозслідувати. І там вилізли більш високопоставлені руки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі