Менше $3 на день на харчі - це вже кінець епохи бідності, чи буде гірше?

Мінсоцполітики розрахувало новий прожитковий мінімум на людину - трохи більше 7 тисяч грн. На все! При тому, що пенсіонери, певно, люди лише наполовину - бо ж середня пенсія удвічі менша за прожитковий мінімум

Розмір прожиткового мінімуму на одну особу на місяць - 7064,62 грн, підрахувало Мінсоцполітики. При тому, що мінімальна пенсія в Україні зараз становить 2 980 гривень.

...зачепила сума витрат на їжу працездатної особи - 3724 гривен на місяць. Згідно з цим розрахунком, приблизно 3 долари на день дорослій людині повинно вистачати на харчування

Мене особливо зачепила сума витрат на їжу працездатної особи - 3724 гривен на місяць. Згідно з цим розрахунком, приблизно 3 долари на день дорослій людині повинно вистачати на харчування. І я знаю, що є частина пенсіонерів, які живуть на ці гроші, та ще й комуналку сплачують. Але я хочу побачити, як на ці гроші протримаються один місяць Зеленський, Єрмак, Шмигаль чи Стефанчук. І питання не в тому, що їм більше потрібно, а в тому, що при них крадуть так, що людям неможливо сподіватися на краще.

То це той самий кінець епохи бідності, який обіцяв Зеленський? Чи він не може його забезпечити українцям? А навіщо тоді обіцяв? Лише для того, щоб стати президентом? І при цьому его "слуги"-депутати, міністри, робітники ОП, заступники Генпрокурора, голови департаментів СБУ, заступники голови ДБР та інші правопохоронці корупцією займаються та крадуть бюджетні гроші, а він мовчить з цього приводу. Мабуть, все влаштовує. А може, він казав про кінець епохи бідності для своєї прислуги? В будь-якому випадку цей "кінець епохи бідності" сьогодні виглядає, як менше 3$ на їжу в день та травневі шашлики у 2022 році.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі