Експартнер Єрмака купив будинок під Вашингтоном. За російські гроші

Скандальний кінопродюсер і забудовник Артем Колюбаєв останніми роками значно підвищив свої статки - про це йдеться у багатьох журналістських розслідуваннях. Тоді навіщо його дружині на 11-му році війни - позичати гроші в росіян на будинок у США?

Проблема українських "еліт" епохи Зеленського в тому, що в приватному житті всі вони, практично без винятків, абсолютно російські люди. Воно буде красти в Україні, з українського бюджету українські гроші, але гидуватиме українською мовою і культурою, бо "родная в нього - руська".

...не думаю, що друзі Єрмака якісь російські шпигуни і отримали кредит від росіян в США за якісь державні таємниці. Ніт, ці 600 тисяч доларів чесно вкрадені в Україні

Я не думаю, що друзі Єрмака якісь російські шпигуни і отримали кредит від росіян в США за якісь державні таємниці. Ніт, ці 600 тисяч доларів чесно вкрадені в Україні. Просто друзі Єрмака, як і всі інші люди "руского міра", по приїзду в США тусуються не з українською діаспорою, де знову клята "теляча мова", якої вони натерпілися в Києві, а тусуються вони з діаспорою російською. Зрозумілою їм, яка говорить однією мовою, має з ними спільні цінності. І я думаю, саме там, в російській діаспорі Америки, їм порадили російських фінансистів, щоб оформити угоду купівлі дорогої нерухомості.

Одинадцятий рік великої війни, а вони, бідосі, все шукають старшого брата. Щоб "по-руски, как всєгда, ведь так хорошо било".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі