Красти імена мертвих дітей на цвинтарях світу. Навіщо це росіянам?

Росія - некроімперія з нульовою цінністю життя. І її війна проти України - зайвий цьому доказ. Але російські шпигуни, які беруть собі імена мертвих дітей?

Ця історія знову змушує думати, що замість того, щоб шукати свою справжню, а не вкрадену історичну ідентичність, недодержава Росія посилає своїх агентів шастати по західних цвинтарях і розшукувати могили дітей. Запитаєте, для чого. Відповідб дав журналіст німецького видання BILD Флоріан Фаде.

Він оприлюднив розслідування про систему російської таємної агентури в Німеччині і нагадав, що 2013 року в Німеччині судили, а потім вислали у РФ двох агентів, які довго жили в країні під фальшивими іменами Андреас і Гайдрун Аншлаґ як сімейна пара. Навіть їхня донька не знала, що батьки - шпигуни Кремля з 1980-х років. Такі агенти - особливість насамперед Росії.

...вони гуляли кладовищами, шукали померлих дітей, переписували їхні ім'ена і дати народження. Саме дітей, бо про них мало відомо і можна швидко перейняти їхню особистість. Потім вони підробляли свідоцтва про народження в тих країнах

Вони роблять це вже понад 100 років, пише журналіст-розслідувач, і для цього ходять іноземними кладовищами, шукають померлих дітей, занотовуючи їхні ім'я і дату народження.
"Такі люди дійсно були, а потім їхню особистість запозичили. Здебільшого це були діти. Російські, а раніше совєтські дипломати працювали по всьому світу, зокрема в Південній Америці й Африці. Там вони гуляли кладовищами, шукали померлих дітей, ппереписували їхні ім'ена і дати народження. Саме дітей, бо про них мало відомо і можна швидко перейняти їхню особистість. Потім вони підробляли свідоцтва про народження в тих країнах. Особистості тих дітей крали, створювали на їхній основі нові й розсилали шпигунів".

Короткий висновок. Настала пора, щоб західний політикум записав у своїх найближчих планах, не голосами окремих солістів, а могутнім і злагодженим хором: Росія має бути зруйнована як імперія. Це очевидно. А український влада має взяти до виконання гасло ОУН "Воля народам! Воля людині!" й очолити новітній "антибольшевицький-антиросійський блок народів".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі