Шоумен і ведучий із "Кварталу-95" втік до США. І пишається цим?

"Ми всі рівні. Але не всі - є "особливі" хлопчики". Так у 2019 говорив кварталівець-втікач в агітаційному ролику Зе-команди. А вже 2024 року з'ясувалося - ці слова Ханумак казав про себе, коханого

З країни мрій Зеленського втікають навіть його друзі Кварталу. Але ви цієї новини не побачите на телеграм-помийках Банкової. Ведучий, актор та автор студії "Квартал 95" Руслан Ханумак втік до США.

Ведучий оприлюднив на своїй сторінці в Instagram відео зустрічі з 6-річним сином. У підписі до ролика він зізнався, що давно чекав цього моменту і, передбачаючи хейт, заявив, що не боїться за власну репутацію. "Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком. Ми знову разом", - написав шоумен.

Ханумак натякнув, що залишиться жити в Америці назавжди. У 2019 році він активно агітував людей голосувати за Зеленського

Ханумак натякнув, що залишиться жити в Америці назавжди. У 2019 році він активно агітував людей голосувати за Зеленського. Шоумен заявив російською мовою, що його не лякають звинувачення у зраді, адже він бачитиме, як росте син. Ексдружина Ханумака разом із Артуром проживає в США та під час війни не планує повертати хлопчика до України.

Наголосували, зробили усіх разом - і втекли.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі