Якби Зеленський дав інтерв'ю Карлсону і відповів на путінські "тези"

У кожному жарті є частка жарту. Але якщо замислитися - за всіма цими абсурдними твердженнями ховається правда про Росію, яку самі росіяни ніколи не визнавали і не визнають

А даремно Зеленський відмовився від інтерв'ю з Карлсоном. Треба було сказати: "Росії ніколи не існувало, її вигадав татаро-монгольський Генштаб - і далі сорок хвилин про печенігів, Чингісхана, Рюрика та Київ".

Бурятія, Якутія, Башкирія, Ямал, Байкал, Чукотка - споконвіку українські землі, їх завоювали козаки. Колима, Магадан та Індигірка - землі, які облаштовували українські куркулі

Україна напала на Росію, щоб та не вступила в НАТО - і далі про Єльцина та Путіна, які до 2004 року намагалися приєднатися до Північно-Атлантичного альянсу та бази НАТО під Ульяновськом. Бурятія, Якутія, Башкирія, Ямал, Байкал, Чукотка - споконвіку українські землі, їх завоювали козаки. Колима, Магадан та Індигірка - землі, які облаштовували українські куркулі.

Ми готові до переговорів, якщо Росія поступиться нам Охотським і Баренцевим морями. Якщо США надішлють війська в Мордовію - ми перейдемо червоні лінії і розбомбимо Бугульму. У школах Липецька державною мовою має бути українська.

Путін нелегітимний. От би у цього, з пропелером, що свистить, як дише - геть дах зірвало б, ні?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі