Чорти піднімають голови. Думають, накрали мільйони - і вже безсмертні?

Інакше, як чортом - його назвати не можна. Ображати ветерана за його протези, пиляти мільярди під час війни на держзамовленнях - може тільки істота, геть позбавлена людяності

Про цей випадок написали практично всі. Як чорт по імені Вадим Шевеленко крив матами ветерана війни, ветеринарного лікаря Олексія Притулу. Агресія чорта - це була виключно реакція на протези Олексія, який втратив обидві ноги, захищаючи країну. Добре, що є відеозаписи. Особу чорта і його місцезнаходження (а в нього не один обʼєкт нерухомості) встановили.

Чорт створив ще два ТОВ, одне прямо перед тендером. Заробили дофіга, орієнтовно до 150 мільйонів гривень. Труби для водогону обійшлися в 2-3 рази дорожче, аніж є на ринку

Чорт має бізнес. Вадим Шевеленко - директор і засновник "Одеса спеценерго". Це та організація, яку Схеми назвали як ту, що розпилювала мільярди на реконструкції водогону для Миколаєва. Чорт створив ще два ТОВ, одне прямо перед тендером. Заробили дофіга, орієнтовно до 150 мільйонів гривень. Труби для водогону обійшлися в 2-3 рази дорожче, аніж є на ринку.

Вся ця інфа - у відкритому доступі і вона випливла не прямо зараз. Але чорту нічого не буде. Він потерся в Кабміні, як радник Стефанишиної (от хто радить таких чортів на посаду?!), потерся в Миколаївській ОДА (Кім спочатку говорив, що з водогоном все ок, а потім визнав, що таки крали там підрядники), напрацював звʼязки, і вирішив, що він, чорт, став богом. Правду кажуть, що одним війна, а іншим шалені заробітки.

Чорт Вадим до 2020 року був ще штатним радником віцепремʼєрміністерки з євроінтеграції пані Стефанішиної. Чорта почав активно шукати Дем'ян Ганул. Знаєте, що зробив чорт? Викликав охорону. Він тепер взагалі з охороною пересувається. І цей чорт Вадим поїхав разом з охороною вибачатися перед Олексієм. Ну як, вибачатися, ви самі все бачили - мямлив, що його "не так зрозуміли" і на відео все "не так однозначно".

Про ту охорону теж цікаво. В Одесі було дві чи три ТРО, одна для "блатних", щоб на фронт не йти і в пікселі ходити. Зараз актуалізувалась тема "охоронців". Мутні структури з мутними "ксівами", які, кажуть, можна купити доларів за 500. Ну, все як завжди, очікувано.

Олексій Притула вибачення не прийняв. І послав чорта. І ось що я вам скажу, як резюме цієї історії. Подібного, на мій погляд, не було навіть в 2014 році. Я про Одесу. Покидьки тоді намагались піднімати голови і щось вякати, але їм було боязно. Ще страшніше їм було в 2022 році. А зараз покидьки і чорти перестали боятися. Мені он недавно один кричав: "ви сваєй мовой расколюєтє общєство!".

В суспільстві має бути нульова толерантність до подібного. Я десь читала, що не може бути покарання, бо той чорт нічого формально не порушив. Він своїми діями дискредитував ЗСУ. Цього, на мій погляд, достатньо

Ми маємо багато людей, які отримали тяжкі поранення. Ми маємо багато травмованих людей психологічно. Країна у небезпеці. Тяжко виборюється незалежність. Активно працює російське іпсо, на яке активно ведуться наші дурники. На цьому тлі такий випадок не останній, на жаль. В суспільстві має бути нульова толерантність до подібного. Я десь читала, що не може бути покарання, бо той чорт нічого формально не порушив. Він своїми діями дискредитував ЗСУ. Цього, на мій погляд, достатньо.

Поліцейські склали щодо Вадима Шевеленка адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. В Одесі є суддя, який приймав рішення у цивільних позовах, зобов'язуючи відповідача читати розумні книжки. Я би дуже хотіла, щоб чорт Вадим отримав рішення провести 1 тиждень в госпіталі, де лікуються наші бійці після ампутацій.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі