Нардеп Тищенко і адмін Джокера - як нікчеми отримують владу

Яким чином відверті негідники і брехуни, непрофесіонали і популісти приходять до влади? Бо ми, українці, їх обираємо. Чи не час нарешті відповідальніше ставитися до власного вибору?

Пробивання дна Тищенком, розслідування щодо Джокера... Що спільного у цих двох історій? Ганебні історії, які з усією очевидністю вказують на… недосконалість української демократії. Негідна, аморальна та незаконна діяльність людей, яких… обрав український народ. Обрав на виборах чи обрав, підписавшись на канал.

Уявіть світ, де люди не голосують за таких як Тищенко. Просто принципово. Адже, нагадаю, народним депутатом його обрали - кияни в Святошинському районі

Уявіть світ, де люди не голосують за таких як Тищенко. Просто принципово. Адже, нагадаю, народним депутатом його обрали - кияни в Святошинському районі. Хоча це й було незаконно, тоді Тищенко взяв участь у лінійках у двох столичних школах та зайшов до третьої, щоб "ревізувати процес оновлення їдальні". Зараз це звучить сміховинно, але ж хтось пустив Тищенка в ті школи. Ні дирекція, ні вчителі, ні батьки не були проти? Якщо він колись балотуватиметься ще раз, його знов підтримають?

Уявіть світ, де люди не читають анонімні телеграм-канали з чутками й "зливами". Вони не мають аудиторії, якою можуть торгувати. Світ, де таких пройдисвітів і, якщо вірити розслідуванню, друзів Корбана й Богдана, не включають у списки політичних партій. Світ, де виборці спілкуються з кандидатами й не обирають очевидних негідників на виборах?
Побудова демократії - це завжди складно. Але вона завжди вартує цих зусиль. З усіх боків.

Чиїм би кумом Тищенко не був, якими б скрінами Кравець не накачував своє его, у кожного українця і кожної українки також є вибір, чи множити масив мyдацтва в країні

З боку влади - мають понести і політичну, і юридичну відповідальність ті, хто замовляв Джокеру матеріали. Ті, кого Джокер - тобто, Роман Кравець - називав друзями, мають щонайменше пояснити, чи це відповідає дійсності. Також хочеться дізнатися, приватна чи державна охорона стереже цінну персону Джокера і чиїм коштом? Чиїм би кумом Тищенко не був, якими б скрінами Кравець не накачував своє его, у кожного українця і кожної українки також є вибір, чи множити масив мyдацтва в країні. І повірте, від кожної людини залежить не так уже й мало.

А за умов неможливості проведення виборів, - ну, щонайменше, не давати цим негідникам наживатись на собі. Бо ж кожен, хто підписаний на будь-який анонімний канал, - стає товаром, який потім "продають" як свою аудиторію. У демократії є один спосіб припинити цей коловорот нікчем у природі - перестати їх обирати. І на виборах, і при виборі джерел інформації.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі