Z-блогери хваляться - здали дівчину в катівню за українську мову

Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуманзації цілої країни виявився страшенно вдалим

Російський Z-блогер Кирило Федоров разом із другом смакує історію про те, як вони здали на підвал дівчину з Бердянська, яка працювала на заправці й поговорила з ними українською мовою. Уся її провина полягала в тому, що вона сказала російським нацистам українську фразу "прикладайте картку".

Говориш українською, є українцем - ось такі садисти заберуть тебе на підвал, катуватимуть і радісно хвалитимуться цим у своїх стрімах, знаючи що в Росії їм за це нічого не буде

Те, що російські Z-патріоти знаходять особливу насолоду в тому, щоб мучити беззахисних жінок - давно не секрет. Це вони й у Росії регулярно роблять. Головне в цих словах те, що вони доводять - на окупованих теренах України відбувається геноцид. Окупанти переслідують і мучать людей навіть не за вчинки чи політичні погляди, а просто за факт приналежності до українського народу. Говориш українською, є українцем - ось такі садисти заберуть тебе на підвал, катуватимуть і радісно хвалитимуться цим у своїх стрімах, знаючи, що в Росії їм за це нічого не буде.

Комусь ще потрібні докази, що геноцид у Бучі, Ізюмі, Херсоні - не фейк? Просто дивіться російських Z-патріотів. Вони самі охоче зізнаються.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі