Нардеп - чи вуличний рекетир? Тищенко напав на військового з немовлям

Скандальний випадок поза межами здорового глузду - нардеп-борець із колцентрами Микола Тищенко разом із озброєними молодиками побили українського бійця. Чи буде реакція влади?

Ніколи такого не було - і от, знову. Микола "Мітбол" Тищенко потрапив у черговий скандал, який тепер тягне вже на злочин. Цікаво, як відреагує на це влада, адже всі знають, що одіозний нардеп - кум голови ОП Андрія Єрмака. І яку б дурницю не вшкварив "Коля-котлета", наслідки будуть завжди однакові - тобто жодних.

Вчора у Дніпрі серед білого дня люди у формі напали на українського захисника, добровольця Дмитра Павлова, який гуляв з немовлям і дружиною. Микола Тищенко приїхав у Дніпро з групою молодиків у балаклавах, схожих на спецпризначенців та з кишеньковим поліціянтом, а на підхваті - представник ТЦК, роздавати повістки. Все фільмувалося на відео - зверніть увагу, вже не вперше влада намагається лякати своїх громадян представниками ТЦК, роблячи з них монстрів - хоча мала би заохочувати українців до співпраці з ними.

Отже, коли з'ясувалося, що перехожий із дитячим возиком - доброволець, який щойно повернувся з фронту, має УБД, Тищенко почав вимагати, щоб хтось із його команди перевірив, чи стоїть Павлов на військовому обліку (цікаво, що жодних повноважень у них для цього не було). У цій історії багато незрозумілого: кому підпорядковуються молодики в балаклавах і зі зброєю - в центрі міста? Ну не народному ж депутату? На прохання назватися і пояснити, на яких підставах вони зупинили чоловіка з дитиною - відповіді не було. Коли той зрештою показав свій документ - жінка зі світлим смартфоном стала знімати дані на відео. У відповідь на його протести - заявила, що Павлов украв і розбив її телефон, хоча "розбитий" телефон на відео - уже темний.

Складалося враження, що Тищенко з командою шукали лише приводу, щоб затримати чоловіка, який гуляв із немовлям. Жінка, помічниця Тищенка - відверто бреше, нібито її гаджет вкрадено й розбито, адже світлий цілий телефон у неї в руках, а показує вона - інший, темний. Далі Дмитра Павлова скручують, надягають на нього кайданки і б'ють. Що це - свавілля диких 90-х? Звідки у Тищенка повноваження мати озброєних людей і чинити самосуд на вулицях - чи це все він дозволяє собі лише тому, що його кум є головою офісу президента? Зрештою, у державі, де правоохоронні органи не можуть забезпечити захист мирних громадян, а рекетирам на вулиці - справеливе покарання, громадяни можуть взяти цю функцію на себе і влаштовувати суди Лінча. І тоді Україна перетвориться на європейську Сомалі. А хотілося б - щоб вона була квітучою і справедливою, такою, де панує верховенство права.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі