Звідки Путін готує напад - адже йому необхідно підвищувати ставки

Напередодні виборів у США Кремль планує розпалити новий центр дестабалізації у світі. Якому регіону загрожує небезпека?

Де Путін може розпочати наступну військову ескалацію? Багато фахівців сходяться на думці, що Путін у найближчі місяці спробує в черговий раз "підняти ставки," розпочавши чергову ескалацію. На думку експертів, він це буде робити напередодні виборчої кампанії в США - щоб послабити Америку та підняти свої ставки на переговорах із перерозподілу світових сфер впливу.

...це буде одна з країн Балтії. А точніше, Латвія. Мовляв, окупувати її буде не складно і НАТО нічого не встигне зробити. Не вірю

От тільки експерти не можуть домовитись, де це може бути. Частина вважає, що це буде одна з країн Балтії. А точніше, Латвія. Мовляв, окупувати її буде не складно і НАТО нічого не встигне зробити. Не вірю. Зокрема й через те, що росіяни не створюють на цьому напрямку ударних груп. Навпаки - вони зменшують військову присутність на цих напрямках. Так, 80% військових частин, які були на кордонах з Фінляндією (а це поруч із Латвією), перекинули в Україну. Якщо планувати там ескалацію - для чого зменшувати військову присутність?

...це може бути невеликий контрольований конфлікт між Північною та Південною Кореєю. Ідеальний варіант для Путіна розпочати конфлікт чужими руками. Та ще й на кордоні з Китаєм, у критичній близькості до США

Тоді де? На мою думку, це може бути невеликий контрольований конфлікт між Північною та Південною Кореєю. Ідеальний варіант для Путіна розпочати конфлікт чужими руками. Та ще й на кордоні з Китаєм, у критичній близькості до США. До речі, візит Путіна до Північної Кореї лягає в логіку цих подій. Подивіться самі, за результатами візиту Путін натякнув, що Росія може розпочати постачання до КНДР бойових літаків та далекобійних ракет.

Звертаючи увагу на заяви Заходу про постачання Україні F-16 та далекобійних озброєнь для ударів по території Росії, вони заявили, що не виключають для себе посилення військово-технічного співробітництва з КНДР. Так це буде чи ні - скоро побачимо. Часу до початку нової ескалації у росіян небагато - до старту виборчої кампанії в США лишилось менше чотирьох місяців.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі