Путінюгенд у дії? В Росії школярі виготовлятимуть дрони на уроках

Учні з півтисячі російських шкіл на уроках праці будуть виготовляти бойові дрони. Це багато чи мало?

У Росії ще з минулого року є законною добровільно-примусова праця дітей у школах. І купа випадків участі дітей у воєнній економіці - від виготовлення свічок і сіток до збирання мін і дронів. Зрештою, у нас схожа ситуація.

...з 1 вересня у 500 школах запрацюють центри підготовки керування БПЛА. Навіть якщо дев'ятикласники будуть займатися низькокваліфікованою працею на війну, це все одно +1,5 млн робочих рук

Однак із цього року у їхні школи повернувся обов'язковий предмет "Труд", а з 1 вересня у 500 школах запрацюють центри підготовки керування БПЛА. Навіть якщо дев'ятикласники будуть займатися низькокваліфікованою працею на війну, це все одно +1,5 млн робочих рук. Якщо експеримент з центрами дронів буде успішний, його масштабують.

Я не вірю, що в Росії вистачить ресурсів ще на 5-6 років війни (по танках, наприклад, ще 2-3 роки максимум). Але в найближчі роки вони спробують зробити ривок у дронах. Можливо, нам теж варто було б активніше залучати школярів до воєнної економіки, не обмежуючись ентузіастами?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі