Останній "китайський ультиматум" Путіна. Десь ми це вже чули

Путін, як і його попередник Гітлер, вважає, що погрозами і силою можна встановити новий світовий порядок, заснований на терорі. Але ж ми знаємо, чи варто вести переговори з терористами?

У нас було багато розмов останнім часом про можливий для України "компроміс" для припинення війни, або призупинення її на якийсь термін. Розумні, шановані мною люди говорили і писали про необхідний для країни перепочинок, повернення до демократичних норм, відновлення економіки і зміцнення оборони.

...Путін усім прихильникам "миру" відповів. Він згоден припинити війну, якщо Україна віддасть Луганську, Донецьку, Запорізьку та Херсонські області, відмовиться від вступу в НАТО, і якщо з Росії знімуть санкції. Хочете такий "компроміс"?

Сьогодні Путін усім прихильникам "миру" відповів. Він згоден припинити війну, якщо Україна віддасть Луганську, Донецьку, Запорізьку та Херсонські області, відмовиться від вступу в НАТО, і якщо з Росії знімуть санкції. Хочете такий "компроміс"?..

У 1940-му році Франція капітулювала перед Гітлером. Країну було розділено на вільну та окуповану німцями території. У 1942-му Німеччина разом з Італією без єдиного пострілу зайняли всю Францію. Того ж 1940-го року, після виходу Франції з війни, Велика Британія продовжила боротьбу самотужки. Черчілль, який прийшов до влади, відкинув усі заклики до "компромісу" (заради досягнення якого пропонувалося поділитися з Гітлером колоніями), і розпочав копітку роботу зі створення антигітлерівської коаліції.

У 1941-му, після вступу у війну Сполучених Штатів і нападу Гітлера на СРСР, поразка Німеччини була вирішена. Страшно уявити, що сталося б, якби в 1940-му Велика Британія, за прикладом Франції, відмовилася б від боротьби.

Будь-яка поступка ворогові посилює його. Сьогодні ми перебуваємо в умовному 1940-му, коли нам пропонують "мир", що дорівнює смерті

Будь-яка поступка ворогові посилює його. Сьогодні ми перебуваємо в умовному 1940-му, коли нам пропонують "мир", що дорівнює смерті. Тому що після задоволення домагань агресора - світ забуде про нашу війну, перестане напружуватися і допомагати. І тоді окупація решти територій України може відбутися без єдиного пострілу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі