Україна вербує в Росії загони дітей-терористів? Ну-ну...

Нову порцію маразму підвіз голова російського ФСБ Бортніков. За його словами, Україна та Захід вербують у Росії диверсантів, зокрема й дітей. Що це означає?

У Москві нова версія, і ще більш дика ніж попередні. Директор ФСБ Бортніков звинуватив Україну та Захід у вербуванні російської молоді та мігрантів для нібито вчинення терактів у Росії, пише The Moscow Times.

...від початку війни в Україні - в Росії запобігли 118 злочинам терористичного спрямування, виконавцями яких були молоді люди та підлітки, зокрема неповнолітні

Спецслужби України та їхні "західні куратори" активно вербують молодих росіян для участі "у диверсійно-терористичній та екстремістській діяльності" на території Росії, заявив директор ФСБ Олександр Бортніков на засіданні Національного антитерористичного комітету (НАК). За його словами, від початку війни в Україні - в Росії запобігли 118 злочинам терористичного спрямування, виконавцями яких були молоді люди та підлітки, зокрема неповнолітні.

Також Бортников заявив про пошук українських спецслужб "виконавців резонансних злочинів" серед трудових мігрантів. Він зазначив, що з лютого 2022 року правоохоронні органи запобігли вісьмом терактам на державних об'єктах і в місцях масового скупчення людей, підготовку яких нібито вели вихідці з країн Центрально-Азійського регіону.

"[Україна] за підтримки США та інших країн НАТО нарощує зусилля щодо вчинення терактів та диверсій на території Росії, намагаючись послабити ресурсну підтримку російської армії та спровокувати панічні настрої серед населення", - стверджує Бортников.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі