Хто вкрав 100 млрд на "Великому будівництві"? Ситуація прояснюється

"Великого крадівництва" більше не буде. У справі стомільярдних розкрадань з'явилися помітні зрушення, особливо - щодо "зливу" інформації з НАБУ

Я півтори години дивився на Дениса Бігуса. Я вперше в житті бачив, щоб він про щось в принципі говорив стільки часу підряд. Але цього разу йшлося про "великий злив" з НАБУ. Про те, що під час обшуку детективи вилучили телефони ідеолога "Великого будівництва" Юрія Голика, який фігурує у розслідуванні бюро, і знайшли в них… непублічну інформацію щодо роботи НАБУ. Там і внутрішні документи Бюро, і ухвали, і скріни листувань.

...є розуміння, що "Велике асфальтування" було основою основ для "слуг народу", і тому вже не буде виконувати цю функцію на "Великій відбудові"...

Загалом, я хочу донести до причетних просту, але складну річ. Вже точно немає в Углави залізобетонного даху в США, намоленого багаторічними історіями про успішний успіх. Вже точно є розуміння, що "Велике асфальтування" було основою основ для "слуг народу", і тому вже не буде виконувати цю функцію на "Великій відбудові" (а ви думали, що пропхати Чернишова з його слідом в НАБУ, чи якогось безстрашного губера буде просто, як два пальці об асфальт? Колеги - будівництво з абсолютно зрозумілих причин тепер добре "прострілюється" донорами нашої демократії.

Звісно, у всяких персонажів є стара інституційна пам'ять, що на голову Зеленського можна створити тиск через анонімні телеграм-канали та інтернет-помийки, і він, як зайчик, знову прийме складне, але необхідне рішення. Але скажу чесно. Саме під час перегляду цього лонг-лонг-лонг відео про історію розкрадання щонайменше 100 мільярдів гривень і замітання кримінальних слідів, до мене дійшла проста річ. Я в мейнстрімі. Це вони черті.

Купа людей боїться навіть лайк поставити мені під постом, бо непокояться, що їх "засудять в чатіках". Купа людей бояться, що вони виглядатимуть неконструктивними, якщо вони пошлють "офісну" обслугу. Але купа - це не всі. Далеко не всі. Ця історія саме так і робиться. Якщо купа людей напише доповідні і рапорти про діяльність/бездіяльність свого начальства - це допоможе почистити спочатку структуру, а потім і Україну. Я не шуткую.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі