Говорити з імперцями з позиції сили: розмова, яка увійде в історію

Українці росіянам не брати, тим більше - не "молодші брати". Блискуча полеміка журналіста Віталія Портникова з Юлією Латиніною зчинила бучу у соцмережах. Чому?

Питають, а чим таким дискусія Портникова з Латиніною відрізняється від інших дискусій з росіянами, що Портников ок, а інші не ок? Ця дискусія відрізняється тим, що Портников - єдиний, хто вів дискусію з росіянами не з позиції молодшого брата, а з позиції сили.

У Портникова немає не те що якогось поклоніння, а він єдиний, хто відкрито висміює псевдоінтелектуальні потуги росіян на якусь вищість. Саме те, що він робить росіян смішними і жалюгідними є основним поінтом, чому дискусія Портникова з Латиніною увійде в історію і має стати прикладом для наслідування для інших людей, які будуть публічно говорити з росіянами від імені України.

...за цю переможну рольову модель велике моє спасибі Віталію Портникову - блискучому інтелектуалу і справжньому візіонеру

Ця модель інтелектуальної та моральної зверхності над російськими імперіалістами має бути масштабована та відтворена на всіх майданчиках, де українці будуть перетинатися з росіянами. Щоб вони не бігли обійматися за кордоном з криками: "Сматрітє! Наши!", - а тікали від українців, як чорти від ладану. Ось за це, власне, за цю переможну рольову модель велике моє спасибі Віталію Портникову - блискучому інтелектуалу і справжньому візіонеру.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі