Хтось таки нас... обманює. Але - президент чи заступниця міністра юстиції?

Цікава ситуація склалася довкола мобілізації ув'язнених. Менше двох тижнів тому президент підписав відповідний указ. А заступниця профільного міністра вже звітує - наші в'язні беруть росіян у полон. Що не так?

Здається, що або хтось бреше, або порушив закон. 8 травня Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроєкт № 11079-1, який дає змогу деяким категоріям ув'язнених мобілізуватися до лав ЗСУ. Вони можуть це зробити тільки після рішення суду і добровільно. 17 травня президент України Володимир Зеленський підписав закон, яким деяким категоріям увʼязнених дозволено мобілізуватися до лав Збройних сил України.

...їх не навчали, а зразу, вже через 12 днів після підписання закону президентом, кинули в бій? Тому що підготовка мінімум місяць

Сьогодні заступниця міністра юстиції Олена Висоцька в інтерв'ю hromadske заявила, що засуджені, які долучилися до ЗСУ, нині вже проходять злагодження, а дехто встиг відзначитись тим, що взяв у полон російського військового. Так їх не навчали, а зразу, вже через 12 днів після підписання закону президентом, кинули в бій? Тому що підготовка мінімум місяць. Цікаво. Дуже цікаво.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі