Ексучасник "дорожного картелю" може очолити будівельну галузь?

Кадрові призначення Офісу президента інколи дивують, інколи відверто обурюють. Особливо - коли фігуранти вже були звільнені цією ж владою. Навіщо?

На фоні дикої ситуації, що міністра інфраструктури звільнили, а намісника не змогли придумати, на слуховому апараті почали з'являтись різні варіанти того, хто може зайти на будівельну галузь. Згадують навіть колишнього укравтодорівця Олега Вариводу з команди Голика-Кирила Тимошенка. Він міг вам запам'ятатись тим, що "тендер не священна корова" (на відео).

Але я трохи скептичний щодо його повернення в систему (звісно не міністром, а наприклад головою Держвідновлення). Бо Варивода всього два місяці, як офіційно почав працювати головспецом в Міністерстві оборони. З Кирилом Тимошенком, якого хоч і презентували штатним радником міністра Рустема Умєрова, та на державну службу Кирило офіційно не пішов. Тобто підписів не ставить.

...на тлі кадрової голодухи Офісу президента з призначеннями - чим Андрій Єрмак не жартує. Можуть і такий фінт, звісно, закрутити

Проте на тлі кадрової голодухи Офісу президента з призначеннями - чим Андрій Єрмак не жартує. Можуть і такий фінт, звісно, закрутити. І тоді кубраковці дізнаються, що таке справжній ресентимент. Бо саме вони у 2019 році звільнили Вариводу, і він тоді навіть обіцяв судитись із "новою командою".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі