Хоч тушкою, хоч опудалом. Навіщо "хорошим рускім" українські ефіри?

Показовий розгром Латиніної у полеміці з Портниковим виявив чергову приховану проблему. Виявляється, росіянам не важить, як вони виглядають. Головне - зберігати свою присутність в українських ефірах

Попри всю огиду до Юлії Латиніної подивися я все ж її дискусію Віталієм Портниковим. Звісно, я повністю підтримую Портникова. Він чудово розправився з Латиніною, в чому я і не сумнівався. Латиніна зі своїми нібито аргументами виглядала блідо, але свою задачу виконала.

Її звичні дискусії з "правильними малоросами", вже ФСБ не влаштовують, бо не цікаві і остаточно набридли всім. Тож тепер, щоб вийти на нове коло, так би мовити, Латиніна потребує дискусій з розумними українцями. Навіть якщо доведеться щоразу отак ганьбитись і очевидно програвати.

...виграшно чи програшно виглядає Латиніна, не важить - все одно це однаково успішно працює на головну задачу "хорошей русской": вона все ще втримується в українському інфопросторі

Але виграшно чи програшно виглядає Латиніна, не важить - все одно це однаково успішно працює на головну задачу "хорошей русской": вона все ще втримується в українському інфопросторі. Єдине, що мене цікавить після отакого перформансу: чи після настільки показового препарування її тупого і примітивного імперіалізму в неї лишиться її звичне коло гостей? Невже і далі до неї ходитимуть всі ті, кого ми все ж звикли в неї бачити? І чи будуть і надалі її етери розміщати всі ті YouTube-канали провідних українських телеканалів, що робили це дотепер?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі